Deze Grillo zorgt met zijn frisdroge karakter vol citrus, appel, perzik, peer en een vleugje venkel voor het ware Dolce Vita gevoel. Perfect als aperitief of bij gegrilde vis.
Voor Monbellezio zoeken we elk jaar naar een knapperig frisse en fruitige witte wijn met minerale impressies. En die vonden we op Sicilië met Grecanico als succesdruif.
Onweerstaanbaar lekker: deze wijn werd gemaakt volgens de Appassimento methode en is roomzacht en rijk van smaak vol zoete chocolade en een vleug vanille.
De Montebello wijnen komen uit Italië en zijn ook vast te vinden in het Wijnbeurs assortiment als huisfavoriet. Met deze Italiaanse wijnen kan elke wijnliefhebber terug gaan naar zijn vakantieherinnering. De rode Montebello wordt gemaakt van de inheemse Negroamaro druif. Deze druif groeit alleen in het zuiden van Italië, in de streken Puglia en Salento. Best bijzonder dus! De wijn wordt zo’n 3 maanden gerijpt op eiken vaten wat het een heerlijk vleugje luxe geeft.
Sinds 2015 introduceren we ook jaarlijks een witte wijn van Montebello. De witte Montebello kan elk jaar anders zijn, belangrijk uitgangspunt is dat het een droge frisse witte wijn met een goede prijs-kwaliteitsverhouding moet zijn. Het liefst van druiven die alleen in Italië geteeld worden zoals bijvoorbeeld de smakelijke Trebbiano met smaken van peer, perzik en anijs. Andere jaargangen werden gemaakt van Cataratto en Grillo.