Wijn met korting

Bij de Wijnbeurs kunt u wijn met korting bestellen. Dankzij ons grote assortiment is er altijd wel een goede wijn in de aanbieding te vinden. Binnen onze wijnaanbiedingen kunt u verschillende filters toepassen om bij de juiste wijn te komen. Zo kunt u een selectie maken per wijnsoort, wijnland, regio, prijs, druivenras en bijvoorbeeld op smaakprofiel.

Druivenrassen

Het proefpanel van de Wijnbeurs

Bij de Wijnbeurs worden alle wijnen blind geproefd. 

Ons proefpanel ziet bij de selectie niet uit welke fles welk glas wijn komt. Het gaat dus niet om het mooie château of om het unieke karakter van de wijnmaker, maar puur om de kwaliteit van de wijn. Het proefpanel bestaat uit vinologen en internationaal gediplomeerde wijnprofessionals. Uit series wijnen van hetzelfde druivenras of hetzelfde wijngebied wordt alleen de beste wijn geselecteerd. 

  • De glazen wijn worden vergeleken op kleurgeur en smaak.
  • Een wijn kan maximaal 20 punten krijgen: 3 punten voor kleur, 7 punten voor geur en 10 punten voor smaak.
  • Een wijn moet minimaal 16 punten halen om geselecteerd te worden.

100% Proefgarantie

Bij de Wijnbeurs bieden wij u 100% proefgarantie. Heeft u een wijn besteld die niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u de wijn terugsturen. U kunt maximaal één fles wijn proeven voordat u de wijn besluit terug te sturen. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice en een afspraak maken wanneer uw bestelling weer wordt opgehaald. De flessen dienen dan wel in de oorspronkelijke verpakking te worden aangeboden. Tot een half jaar na aankoop kunt u aanspraak maken op deze proefgarantie. Deze is overigens niet geldig op de Grands Crus. De Grands Crus kunnen wel worden teruggenomen wanneer deze een fout bevatten zoals kurk of azijnsteek.

Naar boven