Vatencollectief
Al 33 jaar een uniek concept
Het Vatencollectief
Het Vatencollectief is al 33 jaar het unieke concept om wijnliefhebbers Grand Cru kwaliteit wijnen te bieden voor een fractie van de prijs.

Wat is het Vatencollectief?

Bent u benieuwd wat het Vatencollectief is? Bekijk dan de video, waarin u ontdekt hoe de beste jonge wijnen van de oogst opgevoed worden tot wijnen op 'Grand Cru' niveau!

Wat is het Vatencollectief?

Alle modellen

Het Vatencollectief biedt u de kans om van 6 'Grand Cru' kwaliteitswijnen te genieten voor een uitzonderlijk lage prijs (€ 6,99 - € 9,99 per fles). De modellen van 2018 zijn inmiddels bekend. Waarbij u dit jaar onder meer kunt kiezen uit de modellen 'Super Bourgogne' en 'Amarone'.

De Modellen

Inschrijven

De voorinschrijving voor het Vatencollectief is momenteel gesloten. Graag nodigen wij u van harte uit om begin 2020 u geheel vrijblijvend in te schrijven voor de nieuwe oogst. 

Inschrijving Vatencollectief

Wat is mijn voordeel?

Uw wijn krijgt dezelfde opvoeding als de grote bekende wijnen, alleen dan voor nog geen € 10 per fles. Daarnaast heeft u recht op Vatkorting. Hoe meer wijn u reserveert, hoe hoger uw korting. Dit kan oplopen tot maar liefst € 280.

Wat is het Vatencollectief?

Tijdlijn

Het opvoeden van wijn is een complex en lang proces. Voor het Vatencollectief hebben wij inzichtelijk gemaakt wat er allemaal gebeurt met uw wijn voordat u er van kan genieten. Bent u benieuwd welk proces uw wijn allemaal doorloopt?

De Modellen

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen over het Vatencollectief voor u op een rij gezet.

De Modellen
Naar boven