Sublieme Rosso di Toscano

Sublieme Rosso di Toscane header

Zoek niet verder!

Indien u van Italiaanse kwaliteitswijn houdt maar geen fortuin wil uitgeven, dan is dit uw wijn. Gemaakt door de talentvolle Toscaanse wijnmaker Paolo Masi is dit een bijzonder goede chianti zonder chianti te zijn. Paolo Masi werd in 2014 verkozen tot de beste Sangiovese wijnmaker in de wereld en levert met deze Poggerissi 2017 een heerlijk intense en zijdezachte Sangiovese wijn met veel kersenfruit. Onmogelijk om er van af te blijven!

Uw voordelen

  • Van € 11,20/fles, nu € 6,99/fles 
  • Bij aankoop van 2 dozen is de levering gratis (actiecode: VAB857)
  • 100% proefgarantie: niet tevreden, geld terug!

Paolo Masi

Paolo Masi maakt sinds 1990 superbe wijnen. Deze Poggerissi is van een kleine, hoog gekwalificeerde Toscaanse wijngaard. Een satijnzachte wijn met intens kersenfruit, gemaakt als een chianti van druiven in en net buiten de grenzen van de Chianti Ruffi no appellatie. Perfect om zo maar van te genieten, maar kan ook met een lekkere steak, ossobuco, kip, pasta carbonara en pecorinokaas.

Proefnotitie

Helder diep robijnrood. Bedwelmend bouquet met massa’s rijpe bessen, zwarte kersen, violet en frambozen. Gevolgd door kreupelhout, vlezigheid en munt. Satijnzacht, rond en soepel van smaak met veel materie, een fluwelige structuur en romige tannines die goed geïntegreerd zijn. 95% sangiovese, 5% colorino. Heerlijk glas Rosso di Toscano, onmogelijk om er van af te blijven. Nu lekker op dronk en houdbaar tot 2025. 13% Alc. Heerlijk bij een malse ‘Bistecca Fiorentina’, ossobuco, kip, pasta carbonara en pecorinokaas.

Naar boven