Welkom wijnliefhebber!

Kelderservice: bewaaradvies en waardebepaling van uw wijnen

De meest geraadpleegde gids van het jaar waarin u in ťťn oogopslag kunt zien hoe het met de ontwikkeling van de voor u aangekochte wijnen is gesteld, zelfs van vele jaren terug. Als speciale service voor onze premiumleden wordt eens per jaar de Kelderservice uitgegeven. Bent u nieuwsgierig of u een goudmijn hebt liggen of de wijn snel moet opdrinken? De Wijnbeurs vertelt u de drinkstatus en waarde in de Kelderservice. Premiumlid worden kan voor §2,46,- per maand (§29,50,- per jaar) en u ontvangt dan ook zes keer per jaar ons wijnmagazine de Wijnkoers, altijd gratis verzending en §0,50,- korting op elke fles. We zouden u graag welkom willen heten als premiumlid.

kelderservice wijnproeven
 

Ruim 300 wijnen herproefd

Steekproefsgewijs worden wijnen per regio uitgekozen. Elk jaar worden er ruim driehonderd wijnen opnieuw geproefd, met als resultaat dat u als wijnliefhebber op de hoogte bent welke wijn op dronk is, mag blijven liggen of op retour raakt. Voordat een wijn normaliter in het assortiment van de Wijnbeurs komt, wordt deze eerst door ons kritische proefpanel blind beoordeeld op kleur, geur en smaak. De Kelderservice proeverij is de enige van het jaar waarbij het proefpanel weet welke wijn er in het proefglas zit.

wijnproeven
 

Overzichtelijk

Een Bordeaux kan een goede belegging zijn. Dit wordt duidelijk in de Bordeaux top 20, waar de oude en huidige marktwaarde per fles wordt benoemd. Bij alle wijnen is de drinkstatus aangeduid met een A, B, C, D, E of F. Ook de prijs waar u de wijn indertijd voor kon kopen staat voor u in de gids. Bent u nieuwsgierig of de bij de Wijnbeurs gekochte Bordeaux, Chianti of Chablis al op dronk is of nog in de kelder mag blijven liggen? Ga naar de premiumledenpagina, scrol naar beneden en krijg direct toegang tot de meest geraadpleede gids van de Wijnbeurs.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+