Rode wijn kopen  

Online rode wijn kopen is makkelijk, snel en overzichtelijk. Zelfs binnen ons uitgebreide aanbod zijn de beste wijnen voor u eenvoudig te vinden dankzij de handige zoekfuncties in onze webshop. Zo kunt u al gelijk zoeken op rode wijn, witte wijn, rosé of op wijnaanbiedingen. De Wijnbeurs heeft wijnen uit verschillende landen in het assortiment en elk land kent zijn eigen specialiteit. Denk aan de beroemde Franse wijnregio’s als Bourgogne en Bordeaux waar de bekende wijnen van Pinot Noir en blends van Cabernet SauvignonCabernet Franc en Merlot vandaan komen. Maar vergeet zeker niet de Italiaanse wijnstreken Piemonte met prachtige wijnen van Nebbiolo, Toscane waar we de beroemde Chianti vinden en regio’s als Campania en Puglia

 

Rode wijnWanneer u een land heeft geselecteerd, is er ook op regio te zoeken naar de wijn die bij u past. Voor hen die precies weten waar ze naar op zoek zijn, heeft de Wijnbeurs de mogelijkheid zelfs op classificatieniveau te zoeken.

Indien u een vast budget heeft, is het ook mogelijk om op prijs te selecteren. Kies de prijscategorie die bij u past en zoek binnen het assortiment naar de juiste wijn voor een diner, verjaardag of borrel. Bent u specifiek op zoek naar een rode wijn voor bij uw diner, dan kunt u ook op ‘serveertip’ zoeken. In dit menu kunt u kiezen uit vlees, groenten, kaas, borrel, dessert of Italiaans. Indien u een optie aanklikt, ziet u in één oogopslag welke wijnen worden aanbevolen. Voor meer advies kunt u ook terecht op onze pagine over wijn en spijs combineren.

Heeft u geen idee uit welk land u een rode wijn wil bestellen, dan kunt u ook zoeken op smaakprofiel. Binnen de Wijnbeurs onderscheiden we de smaakprofielen ‘licht, soepel en fruitig’, ‘stevig, zacht en romig’, ‘complex, krachtig en vol’ en ‘honing, nectar en zoetig’. Zo kunt u op basis van uw specifieke smaak en smaakbeleving de juiste wijn selecteren. Met deze handige zoekfuncties wordt rode wijn kopen een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Bekijk het gehele assortiment rode wijnaanbiedingen van de Wijnbeurs

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis
  • Altijd blind geproefd
  • 100 % proefgarantie
  • Alle rode wijnen met zorg geselecteerd
  • Gratis retour sturen
  • De laagste prijzen voor rode wijn
Naar boven