• Parra-Rosado-(Organic)
  • Parra-Rosado-(Organic)
2018 | Spanje, La Mancha

Parra Rosado (Organic)

Waardering:
75% of 100

Een smaakvolle Spaanse verrassing: een biologische rosé bomvol rijk fruit en een vleugje kruiden. Heeft wat weg van een Provence rosé dankzij de knapperig frisse smaak en mineraliteit. Heerlijk om bij te eten.

  • Smaakprofiel
    Kleurrijk, mild & fruitig
  • Druivensoort
    Garnacha
  • herkomst
    Spanje, La Mancha
Normale prijs 7,49 Speciale prijs 5,99
Op voorraad. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
flessen
Bewaar
  • Altijd blindgeproefd
  • 100% proefgarantie
  • Bespaar met Wijnbeurs Plus
    Word Wijnbeurs Plus klant en profiteer van altijd gratis verzending vanaf 6 flessen.
Proefnotitie
Specificaties
Reviews 8
Proefnotitie

Knapperig fris met een vleugje kruiden

Vitaal zalmroze van kleur. Mooie zuivere neus boordevol rood zomerfruit zoals framboos, aardbei en bessen. Met in de knapperig frisse smaak een hint bloemen en een vleugje kruiden. Strakdroge rosé boordevol rijk fruit, die dit jaar vanwege de mineraliteit wat weg heeft van een Provence rosé. 100% Garnacha. 12,5% alc. Heerlijk als zomers aperitief, bij tapas, gevogelte of steak tartaar. Nu van genieten tot 2021.
  • Steak tartaar
  • Kalkoen
  • Tapas
Specificaties
WijnsoortRosé, Biologische Wijn
LandSpanje
DruivensoortGarnacha
RegioLa Mancha
SmaakprofielKleurrijk, mild & fruitig
Jaargang2018
Alcoholgehalte12,5 %
ClassificatieDO La Mancha
Serveertemperatuur7-9 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2021
AllergenenBevat sulfieten
AfsluitingSchroefdop
EAN-nummer8437008467856
Art.nr.625028
awards
  • Parra-Rosado-(Organic)
  • Parra-Rosado-(Organic)
Reviews 8
Parra-Rosado-(Organic)
''Strakdroge en rijk gefruite Spaanse bio rosé"

Van deze biologische wijn wordt iedere rosé liefhebber blij! Gemaakt van 100% Garnacha, de Spaanse term voor Grenache. Dezelfde druif die gebruikt wordt voor de immens populaire Provence rosé's. Een rosé om te drinken wanneer de eerste lentestralen schijnen, op het terras, in de zomer, bij de borrel of gewoon zo! En met voldoende structuur om er zelfs bij te eten, zoals een steak tartaar of gevogelte.

Parra By the Grape

Javier Parra, zijn broers Francisco en Luis en wijnmaker Diego Fernandez Pons zijn verantwoordelijk voor onze populaire en 100% biologische Parra By the Grape wijnen. Van Tempranillo tot aan Verdejo, ze weten altijd weer iets bijzonders te maken met hoge kwaliteit. Uniek is dat ze hun landbouw als een organisme beschouwen. Ze streven naar een gesloten kringloop, waarbij ze geen snoei- en druivenresten verspillen, maar deze gebruiken als compost voor de wijngaard. Ook geloven ze in een natuurlijk ritme van de zon, maan en planeten wat samenhangt met de ontwikkeling van de planten en druiven. Bij Parra focussen ze zich bovendien ook op biologische knoflook en bezitten ze een eigen truffelveld.

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
Wijnverhalen
Naar boven