2017 | Spanje, La Mancha

Parra 'Especial' Syrah-Tempranillo (Organic)

Waardering:
71% of 100

De 3 broers Parra Jimenez zijn al jarenlang de wijnmakers van de Parra By the Grape wijnen. Bij uitzondering maakten zij van de beste biologische druiven deze speciale blend van Syrah en Tempranillo. Het proeven absoluut waard!

  • Smaakprofiel
    Licht, soepel & fruitig
  • Druivensoort
    Tempranillo, Syrah
  • herkomst
    Spanje, La Mancha
Normale prijs 7,99 Speciale prijs 5,99
Niet op voorraad
  • Altijd blindgeproefd
  • 100% proefgarantie
  • Bespaar met Wijnbeurs Plus
    Word Wijnbeurs Plus klant en profiteer van altijd gratis verzending vanaf 6 flessen.
Proefnotitie
Specificaties
Reviews 13
Proefnotitie

Dieppaarse wijn met bessen, kersen en laurier

"Deze dieppaars gekleurde wijn heeft een zuivere neus van sappige bessen, kersen, bramen en een geurig vleugje laurier. Gul en levendig van smaak boordevol fruit, wat laurier, peper, een vleugje pure chocolade en een hint drop. De heerlijk zachtkruidige afdronk heeft een elegante finish. 50% Syrah, 50% Tempranillo. Drinken bij Chili con carne, gegrilde kip en Oosterse spareribs. 13,5% alc. Nu op dronk tot 2020."
  • Gebraden vlees
  • Kruidige ovenschotel
  • Tapas
Specificaties
WijnsoortRode Wijn, Biologische Wijn
LandSpanje
DruivensoortSyrah, Tempranillo
RegioLa Mancha
SmaakprofielLicht, soepel & fruitig
Alcoholgehalte13.00
Jaargang2017
Serveertemperatuur16-18 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2020
AllergenenBevat sulfieten
AfsluitingSchroefdop
EAN-nummer8436561121243
Art.nr.625097
Reviews 13
Parra-'Especial'-Syrah-Tempranillo-(Organic)
"Kruidige en fruitige rode Spaanse bio wijn"

"Omdat we al jaren met By the Grape samenwerken hebben we een speciale biologische blend voor ze samengesteld van onze beste biologische druiven. Syrah geeft kruidigheid en Tempranillo een rond en zacht karakter. De ideale wijn om mee te borrelen," aldus Javier Parra, één van de 3 broers die al jaren achter het succes schuilen van het Spaanse wijnhuis Parra Jimenez. Daarbij worden ze ondersteund door wijnmaker Diego Fernandez Pons. Hun Spaanse rode en witte wijnen zijn biologisch gecertificeerd. Daarnaast passen ze ook biodynamische landbouw toe. Zo brengen ze onder andere de snoei- en druivenresten terug naar de wijngaard in de vorm van compost. Zo maken ze op een verantwoorde manier de meest heerlijke biologische wijnen uit Spanje.

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
Wijnverhalen
Naar boven