Chardonnay aanbiedingen

Chardonnay is een soort van kameleon onder de druiven. Het ligt er maar net aan waar de druif groeit en wat de wijnboer en wijnmaker met de druif willen. Er zijn namelijk tientallen keuzemomenten, zowel in de wijngaard als in de wijnkelder die de uiteindelijke smaak van de wijn bepalen. Voor elke Chardonnay is er wel een mooie Chardonnay aanbieding te vinden.

Korting op Chardonnay

Als u een Chardonnay wil kopen, dan is het wel zo fijn voor uw portemonnee als u korting op Chardonnay krijgt. In onze webshop vindt u geweldige aanbiedingen en acties, zodat u altijd een wijn vindt voor een mooie prijs. Chardonnay is één van de meest aangeplante druivenrassen ter wereld en een druif met veel gezichten. Sommige stijlen zijn vol van smaak, romig en met het welbekende ‘vetje’ in de mond. Deze wijnen hebben een periode op hout gelegen en smaken ook zeer gerijpt. Een ander uiterste is een vrij dunne Chardonnay, weinig aromatisch en met een vleugje citroen. Deze versie is wat minder op de markt te vinden. En dan zijn er natuurlijk nog de stijlen die tussen deze twee uitersten in zitten.

De beste Chardonnay aanbiedingen

Voor de beste Chardonnay aanbiedingen kunt u terecht bij de Wijnbeurs. Alle wijnen worden getest door ons proefpanel op smaak, kwaliteit en prijs. Zo heeft u altijd een goed glas wijn voor een goede prijs. Met onze snelle levering van voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis, bent u snel verzekerd van uw Chardonnay aanbieding. Kijk ook eens bij andere aanbiedingen of bij onze wijnpakketten.

Chardonnay en eten

De favoriete combinatie wanneer het om eten gaat en Chardonnay, is toch wel kip. Het witte vlees en de wijn vormen een geweldige combinatie. Bij een stoofschotel met kip is een witte Chardonnay uit de Bourgogne heerlijk en een volle Chardonnay past goed bij een kaassoufflé. Ook bij witvis gaat een Chardonnay goed samen, maar pak dan wel een Chardonnay uit een koelklimaat zoals Bourgogne. Kijk op onze site voor meer wijn en spijs combinaties of het verschil tussen Chardonnay en Sauvignon Blanc.  

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis
  • Altijd blind geproefd
  • 100 % proefgarantie
  • Alle rode wijnen met zorg geselecteerd
  • Gratis retour sturen
  • De laagste prijzen voor rode wijn
Naar boven