Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

de Wijnkoers


Onafhankelijk wijnblad met wijnstudies, wijnontdekkingen én voordeel!

De Wijnkoers is hét onafhankelijke wijnblad van de Wijnbeurs. In dit blad, zonder advertenties, worden de uitslagen van de objectieve, blinde vergelijkende proeverijen van ca. 50 tot 150 wijnen per degustatie gepubliceerd. Met veel nuttige informatie over de wijngebieden die door de lezers zelf zijn aangewezen en waar de proefflessen van afkomstig zijn. Bij de producenten van de beste wijnen van de degustatie worden kortlopende opties genomen, waar premium leden zich exclusief en voordelig op kunnen inschrijven. Na afloop van de optietermijn wordt er ingekocht wat is besteld. De boeren worden betaald en de wijnen opgehaald bij de châteaux om bij premium leden thuis te worden afgeleverd.
 

Uniek in België

Verder leest u in de Wijnkoers wat het geheim is van de winnende producenten, hoe hun wijnen smaken, wanneer ze op dronk zijn en hoe lang u ze kunt bewaren. Door de rechtstreekse import in opdracht van premium leden van de beste wijnen per gebied, is het concept van de Wijnkoers na 15 jaar nog steeds uniek. En krijgen premium leden de kans om van elke nieuwe oogst de meest geslaagde wijn in huis te halen voor de scherpst mogelijke prijs.
 

Abonneren

Door u te abonneren op de Wijnkoers (¤ 29,50 per jaar) wordt u automatisch premium lid. De Wijnkoers verschijnt 6 keer per jaar en helpt u om van elke nieuwe oogst per wijngebied de beste en meest koopwaardige wijnen te selecteren. U ontvangt bovendien ook jaarlijks de nieuwe ‘Kelderservice’ gratis.

Hoe word ik premium lid? Door eenvoudig bij uw bestelling aan te vinken: "Ja, ik word premium lid." Als u graag zonder online bestelling lid wil worden, raden we u aan contact op te nemen de klantendienst.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+