Grand Vin Collectie Knack sfeer

GRATIS LEVERING vanaf 2 kisten. Gebruik actiecode: KNCK156

2016 Château Fourcaud,
Saint-Émilion Grand Cru in kist

 1. 216,00
  Niet op voorraad

  • Altijd blindgeproefd
  • 100% proefgarantie
  • Bespaar met Wijnbeurs Plus
   Word Wijnbeurs Plus klant en profiteer van altijd gratis verzending vanaf 6 flessen.

Excellente Saint-Emilion Grand Cru voor een ridicuul lage prijs!

In samenwerking met de Wijnbeurs biedt Knack u een unieke kans op een exclusieve Saint-Emilion Grand Cru uit 2016. Een echte trouvaille voor een onvergelijkbaar lage prijs!

Profiteer nu van het aantrekkelijke aanbod van de met een gouden medaille bekroonde 2016 Château Fourcaud, Saint-Emilion Grand Cru vér onder de huidige marktwaarde. De wijn wordt bij u thuis afgeleverd, in een originele houten Châteaukist van 6 flessen.

Uw voordelen

 • Exclusief aanbod, uniek in België
 • Slechts € 89 per kist i.p.v. € 216
 • Gratis levering vanaf 2 kisten. Gebruik actiecode KNCK156
 • 100% Proefgarantie: niet tevreden, geld terug

Aanbod geldig tot 30 september 2019.

Château Fourcaud – een familietraditie

Château Fourcaud ligt ten zuiden van het middeleeuwse wijndorp Saint-Emilion. De wijngaard van het Château telt slechts 4 ha. Alle wijnstokken liggen op een uitstekend ‘terroir’. Dit terroir, het gunstige klimaat en de uiterst kundige wijnmaker garanderen de uitzonderlijke kwaliteit van deze grand cru. De familie Veyry produceert hier al drie generaties deze fluweelzachte en internationaal gelauwerde Saint-Emilion Grand Cru. Het is niet hun doel om een klassieke bewaarwijn te maken waar je lang op moet wachten, wél om een grand cru te maken waar je snel van kan genieten én die aan de beste tafels thuishoort!

Bekroonde wijn

Château Fourcaud 2016 heeft alle kenmerken van een echte topwijn. En werd moeiteloos bekroond met de prestigieuze gouden medaille van het Concours International de Bruxelles. Krachtig met een fluweelzacht mondgevoel vol kruidige Merlotweelde en intense cassis- en framboosaroma’s. Op eiken vaten gerijpt, wat de wijn complexiteit, lengte en finesse geeft. Heerlijk bij een mals stukje rundvlees, eendenborst met cantharellen, fazant met witloof, rijpe kazen...

Ridicuul lage prijs

De normale verkoopprijs van deze zeer lekkere grand cru is € 36. Omdat een deal met een Chinese afnemer op de valreep niet doorging (wat niet verwonderlijk is aangezien de uitvoer van Bordeaux naar China met 40% gedaald is), nam de Wijnbeurs de deal over voor een ridicuul lage prijs. Daardoor kunt u nu profiteren van deze uitzonderlijke aanbieding voor amper € 89 per originele Châteaukist i.p.v. € 216!

Proefnotitie

2016 Château Fourcaud Grand Cru Saint-Émilion

Geconcentreerd warm purperrood. Nobele aroma’s van framboos, mokka, wierook, viooltjes en cassis spatten het glas uit. Na walsen ook chocolade en peperkoek. Stevige smaak boordevol cassis, kirsch en peperkoek. Precies wat men van een Saint-Emilion Grand Cru mag verwachten. Romige, volle, stevige terroirwijn met luxe. Wat een genot! Drinken vanaf eind 2019 (eerst decanteren) bij een lekker stukje (rund)vlees of vederwild. 70 % Merlot, 30 % Cabernet. Verpakt op originele Châteaukist van 6 flessen. 14% alc. Houdbaar tot 2030.

Naar boven