Header Wijn van het jaar Onorio

Vanaf 12 flessen: GRATIS LEVERING. Gebruik actiecode: VAB256

Jouw voordelen

• Slechts € 6,59 per fles i.p.v. € 9,99 (€ 39,54 per doos)
• Bij aankoop van 2 dozen is de levering gratis
• 100% Proefgarantie: niet tevreden, geld terug!

Speciaal voor de lezers van VAB Magazine selecteerde de Wijnbeurs deze prachtig ontwikkelde Italiaanse Supertuscan die door de Wijnbeurs uitgeroepen werd tot meest koopwaardige Rosso uit Toscane. Profiteer nu mee van de extra lage inkoopprijs! 

2016 Cardamore Rosso Toscana
Een roomzachte volle Toscaan met de geur van zwarte kersen, cassis en Italiaanse kruiden. En de smaak van sappig rood fruit, bosfruit, specerijen en romige vanille. Gemaakt van 85% Sangiovese, 10% Merlot en 5% Syrah. Heerlijk bij lasagne, pasta, geroosterd vlees, Italiaanse charcuterie en Parmezaanse kaas.

Extra lage prijs!
In combinatie met de grote nabestelling van een luxe traiteur wisten we de prijs nog verder omlaag te krijgen. Daardoor kan u deze wijn met een wijnkaart-adviesprijs van € 27,50 per fles, nu aankopen voor slechts € 6,59 per fles i.p.v. € 9,99 !

Beste prijs/kwaliteit-Toscaan ooit!
De Cardamore Sangiovese kwam tijdens de blinde Wijnkoers-proeverij van Toscaanse wijnen exclusief voor premium leden dit jaar als meest koopwaardige Rosso uit de bus. Met deze extra lage prijs is deze wijn nu zelfs de beste prijs/kwaliteit-Toscaan uit de historie van de Wijnbeurs (sinds 1976!).

Naar boven