Italiƫ

Bosio Demi Sec Sparkling White Alcoholvrij

  • Bosio Demi Sec Sparkling White Alcoholvrij
Opslaan
Proosten zonder je schuldig te voelen! Dat doe je met deze Bosio Demi Sec Sparkling. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor al die mooie feestelijke momenten. Bekijk de proefnotitie(s)
  • Smaakprofiel
    Honing, nectar & zoetig
  • Druivenras
    Chardonnay, Moscato
  • Herkomst
    Italiƫ
10,99
65,94 (Per doos van 6)
Aantal flessen per levering:
Opslaan
Wordt binnenkort verwacht. Je kunt alvast bestellen.
  • Altijd blind geproefd.
  • Gratis retourneren.
  • Slimme keuze: gratis verzending met Wijnbeurs Plus
    Een heel jaar gratis levering aan huis. Bespaar 2,95 tot 5,95 per bestelling

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikelen in de winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikelen toevoegen aan je huidige bestelling?

Proefnotitie
Specificaties
Reviews

Vol rijp fruit

Fonkelend glas alcoholvrije bubbel. Tot aan de nok toe gevuld met rijp fruit als peer, groene appel, meloen, grapefruit, vlierbloesem en een toefje honing. Een klein zoetje, zonder door te slaan naar een dessertwijn, gaat hand in hand met een verfrissende mineraliteit. Een verfrissend en frivool bruisend glas. En zeg nou zelf? Deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje waard! Heerlijk voor gewoon zo, bij schaal- en schelpdieren en als begeleider van frisse salades, (groente) traybakes en pittige (Aziatische) gerechten. Nu lekker tot 2026. Serveer op 6-8 Ā°C.
  • Https& Oesters
  • Https& Rode Curry
  • Https& Roquefort
WijnsoortSchuimwijn
LandItaliƫ
DruivenrasChardonnay, Moscato
SmaakprofielHoning, nectar & zoetig
Alcoholgehalte0 %
Serveertemperatuur6-8 Ā°C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2026
AllergenenSulfieten
Flesinhoud (in L)0.75
AfsluitingKurk
EAN-nummer18032793977688
ArtikelnummerK201479
Awards
  • Bosio Demi Sec Sparkling White Alcoholvrij
"Deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje waard!"
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, wat een grote invloed heeft op de uiteindelijke smaak van de wijn. Daarom is het essentieel dat ook een wijn die uiteindelijk alcoholvrij wordt, deze stap doorloopt. Vervolgens wordt de alcohol uit de wijn verwijderd. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met de vacuĆ¼mtechniek of de ā€˜spinning coneā€™-techniek. Bij deze methoden wordt de alcohol op lage temperatuur uit de wijn onttrokken en wordt er gebruik gemaakt van draaiende kegels die stoom produceren, wat helpt om geuren en smaken te behouden tijdens het proces.

SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD

Wijnverhalen