Aromes de Celler Cava Brut
De inheemse druiven Macabeo, Xarel-lo en Parellada zijn zorgvuldig met de hand geplukt, daarna afzonderlijk gevinifieerd. Daarna zorgvuldig geblend waarna ze 9 maanden hebben gerijpt ‘sur lie’. Het resultaat is een levendig frisse Cava, ideaal als aperitief.
Bekijk de proefnotitie(s)- SmaakprofielLicht, fris & strak
- DruivenrasMacabeo, Parellada, Xarel-lo
- HerkomstSpanje, Penedès
- Altijd blind geproefd.
- Gratis retourneren.
Extra rijk door de 'sur lie' rijping
- Garnalen
- Gerookte vis
- Tapas
Wijnsoort | Schuimwijn |
---|---|
Land | Spanje |
Druivenras | Macabeo, Parellada, Xarel-lo |
Regio | Penedès |
Smaakprofiel | Licht, fris & strak |
Alcoholgehalte | 11.5 % |
Classificatie | DO Penedés |
Serveertemperatuur | 6-8 °C |
Op dronk vanaf | Nu op dronk |
Op dronk tot | 2022 |
Allergenen | Sulfieten |
Flesinhoud (in L) | 0.75 |
Afsluiting | Kurk |
EAN-nummer | 8410644122006 |
Artikelnummer | 29069 |
Aromes de Celler is het resultaat van 100 jaar traditie. Het wijnhuis Josep Masachs is een heus familiebedrijf gelegen in het hart van Penedès, waar een Mediterraans briesje en het noord-westelijk gelegen Montserrat zorgt voor een perfect microklimaat. Met warme zomers, milde winters en slechts 525 mm regen per jaar is het een waar paradijs voor wijnbouw. De inheemse druiven Macabeo, Xarel-lo en Parellada zijn zorgvuldig met de hand geplukt, daarna afzonderlijk gevinifieerd. Daarna zorgvuldig geblend waarna ze 9 maanden hebben gerijpt ‘sur lie’. Het resultaat is een levendig frisse Cava, ideaal als aperitief.
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD