Spanje | Penedès

Aromes de Celler Cava Brut

Opslaan

De inheemse druiven Macabeo, Xarel-lo en Parellada zijn zorgvuldig met de hand geplukt, daarna afzonderlijk gevinifieerd. Daarna zorgvuldig geblend waarna ze 9 maanden hebben gerijpt ‘sur lie’. Het resultaat is een levendig frisse Cava, ideaal als aperitief.

Bekijk de proefnotitie(s)
  • Smaakprofiel
    Licht, fris & strak
  • Druivenras
    Macabeo, Parellada, Xarel-lo
  • Herkomst
    Spanje, Penedès
11,95
71,70 (Per doos van 6)
Niet op voorraad
  • Altijd blind geproefd.
  • Gratis retourneren.
  • Slimme keuze: gratis verzending met Wijnbeurs Plus
    Een heel jaar gratis levering aan huis. Bespaar 2,95 tot 5,95 per bestelling

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikelen in de winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikelen toevoegen aan je huidige bestelling?

Proefnotitie
Specificaties
Reviews

Extra rijk door de 'sur lie' rijping

Blinkend lichtgeel met een groene tint. Frisse geur van groene appel en citrus met rijpere tonen van peer, noten en brioche. Loepzuiver en opwekkend van smaak met groene appel, een vleugje toasten een zachte mousse. 9 maanden rijping ‘sur lie’ geeft extra rijkdom aan smaak. Macabeo, Xarel-lo, Parellada. 11,5% alc. Lekker als aperitief, zeevruchten en hartige tapas. Nu van genieten tot 2022.
  • Https& Garnalen
  • Https& Gerookte vis
  • Https& Tapas
WijnsoortSchuimwijn
LandSpanje
DruivenrasMacabeo, Parellada, Xarel-lo
RegioPenedès
SmaakprofielLicht, fris & strak
Alcoholgehalte11.5 %
ClassificatieDO Penedés
Serveertemperatuur6-8 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2022
AllergenenSulfieten
Flesinhoud (in L)0.75
AfsluitingKurk
EAN-nummer8410644122006
Artikelnummer29069
"Levendig bruisende Cava Brut"

Aromes de Celler is het resultaat van 100 jaar traditie. Het wijnhuis Josep Masachs is een heus familiebedrijf gelegen in het hart van Penedès, waar een Mediterraans briesje en het noord-westelijk gelegen Montserrat zorgt voor een perfect microklimaat. Met warme zomers, milde winters en slechts 525 mm regen per jaar is het een waar paradijs voor wijnbouw. De inheemse druiven Macabeo, Xarel-lo en Parellada zijn zorgvuldig met de hand geplukt, daarna afzonderlijk gevinifieerd. Daarna zorgvuldig geblend waarna ze 9 maanden hebben gerijpt ‘sur lie’. Het resultaat is een levendig frisse Cava, ideaal als aperitief.

SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD

Wijnverhalen