Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

 

Het wijn assortiment
De Wijnbeurs heeft exclusief voor u rode wijn, witte wijn, rosť wijn en mousserde wijn geselecteerd.

 

 

De wijn aanbiedingen
Bestel extra voordelig de wijn van de Wijnbeurs. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!
Online aanbiedingen

Wijn kopen

Wijn kopen doet u in de webwinkel van de Wijnbeurs! Hier kunt u eenvoudig en snel online uw wijnen kopen. Bekijk ons ruime assortiment.

U kunt eenvoudig uw rode wijn, witte wijn, rosť wijn en mousserende wijn selecteren en online bestellen. Wijn kopen bij de Wijnbeurs is veilig, snel en bespaart u veel tijd!

Bij de Wijnbeurs kunt u zowel 1 doos van dezelfde wijn kopen, als een doos met diverse wijnen. De Wijnbeurs heeft ook wijnpakketten met daarin verschillende wijnen samengesteld. Zo heeft de Wijnbeurs voor ieder smaakprofiel een wijnpakket. Wijn kunt u kopen per 6 of 12 flessen per doos. Wijnpakketten zijn er al vanaf 5 flessen per doos.
 

Online wijn kopen van hoge kwaliteit 

Wilt u wijn kopen van hoge kwaliteit, dan bent u bij de Wijnbeurs aan het juiste adres. Onze kenners bezoeken de kelders van wijnboeren om de meest interessante partijen wijn te selecteren. Alle wijnen worden vervolgens blind geproefd door ons proefpanel. De lekkerste wijnen, die wij voordelig kunnen aanbieden, nemen we op in ons assortiment. Deze wijnen worden allemaal voorzien van een duidelijke omschrijving en proefnotitie.

De Wijnbeurs heeft bijna 40 jaar ervaring in het verkopen van wijn en garandeert de kwaliteit van haar producten en diensten. Daarnaast mag de Wijnbeurs het BeCommerce kwaliteitslabel dragen. Dit betekent dat de Wijnbeurs de BeCommerce Label code respecteert en dat onze e-commerce site gecertificeerd is door de onafhankelijke organisatie Bureau Veritas Certification Belgium NV.
 

Voordelig online wijn kopen

De Wijnbeurs heeft vaak wijnacties waarbij u al onder de §6 een wijn kunt bestellen. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de beste wijnacties? Schrijft u zich dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. U ontvangt eenvoudig voordelige wijnacties per e-mail.

Wilt u bij het wijn kopen profiteren van kortingen en andere voordelen? Maak dan kennis met de Wijn Service van de Wijnbeurs. Met de Wijn Service willen we iedere wijnliefhebber van dienst zijn door een wijnabonnement aan te bieden. U krijgt dan op alle flessen uit ons assortiment korting. Onze leden profiteren ook nog eens van gratis bezorging vanaf 18 flessen. Voor premium leden geldt zelfs altijd gratis bezorging. Al meer dan 40.000 trouwe leden zijn u voorgegaan en profiteren nu van ons lidmaatschap.
 

Koop wijn online en profiteer van excellente service

De Wijnbeurs wil dat klanten de wijn kopen die ze lekker vinden en waarderen. Heeft u wijn gekocht en voldoet deze niet aan uw verwachting of zit er kurk in de wijn? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke 100% proefgarantie. Deze garantie biedt u, naast uw standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid om wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is.

Bij het online wijn kopen bij de Wijnbeurs profiteert u ook van een snelle levertijd. Als u op maandag tot en met vrijdag bij ons voor 14.00 uur bestelt, wordt uw wijn nog dezelfde dag door ons verwerkt en verzonden, en heeft u uw wijn de volgende dag in huis. Mocht u op een adres in Nederland wijn willen laten bezorgen, dan kunt u online wijn kopen via www.wijnbeurs.nl. Of mocht u op een adres in Duitsland wijn willen laten bezorgen, dan kunt u wijn kopen via www.derweinversand.de.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+