Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Welkom bij de Wijnbeurs Wijnclub

Wijnbeurs Wijnclub

Voor slimme wijnliefhebbers


Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wijnontdekkingen? Mét extra voordeel? Word dan lid van de Wijnbeurs Wijnclub en profiteer direct. Als lid van de Wijnclub profiteert u op élke fles van € 0,50 ledenkorting . Bovendien wordt uw wijn vanaf 18 flessen gratis thuis geleverd.
 
Lees meer over het gewone lidmaatschap…

Premium lidmaatschap

Maar het kan nog veel beter. Tenminste, als u een echte wijnliefhebber bent en houdt van bijzondere wijnen. Dan raden we u het Premium lidmaatschap aan. U wordt dan lid van een bijzondere club wijnliefhebbers die al jaren samen met de Wijnbeurs wijnen selecteert en importeert. En wel zes keer per jaar aan de hand van ‘de Wijnkoers’. Deze objectieve wijnstudiegids biedt u, met zijn blinde vergelijkende wijnonderzoek, de mogelijkheid om de beste en meest koopwaardige wijnen van de blinde proeverijen mee te importeren. Rechtstreeks van bij de producent.

Gratis Levering en nog veel meer…


Maar het Premium lidmaatschap is nog meer. Op de beste en meest koopwaardige wijnen van de Wijnkoers studies, bespaart u als Premium lid zo’n 20 tot 50% per fles op de geldende marktprijs. En de wijnen worden al vanaf de eerste doos gratis bij u thuis geleverd.

Bekijk alle privileges van Premium lidmaatschap en sluit het direct af…

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+