Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Veelgestelde vragen Wijn Service

Hoe vaak wordt er geleverd?
Er wordt, 4, 6 of 12 keer per jaar geleverd, afhankelijk van uw voorkeur. De Services zijn niet meer af te sluiten voor 2 leveringen per jaar. Eerder afgesloten Services met deze frequentie blijven echter ongewijzigd. Als u kiest voor een levering van 12 keer per jaar, ontvangt u vanzelfsprekend elke maand een levering. Zie het schema hieronder voor de overige leveringen:

Leverschema Wijn Service
Leverschema Seizoens Service

Wanneer wordt er geleverd?
Uw Wijn Service levering wordt rond de 20e van de maand verstuurd.

Hoeveel verzendkosten betaal ik voor de Wijn Service leveringen?
U betaalt geen verzendkosten voor de leveringen van de Wijn Service.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
U betaalt per factuur.

Let op: Als u een Wijn Service bestelt, betaalt u direct voor de eerste levering. Bij de daaropvolgende leveringen vindt betaling achteraf plaats.

Hoe lang loopt een Wijn Service?
Uw Wijn Service loopt tot wederopzegging. Na vier keer afname van de Wijn Service kunt u uw Service tijdelijk of definitief stopzetten, tenzij u de overeenkomst onder andere voorwaarden bent aangegaan. 

Hoe kan ik mijn Wijn Service stopzetten?
Neem contact op met onze klantendienst op 016 980 108 of stuur een e-mail naar wijnservice@wijnbeurs.be. Als u uw afmelding indient vůůr de 14e van de maand, wordt de Service diezelfde maand al niet meer geleverd. Dient u uw verzoek nŠ de 14e in, dan zult u nog ťťnmaal een levering van de Wijn Service ontvangen.

Is het mogelijk een levering over te slaan?
Wilt u een levering overslaan, bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat? Geen probleem! Neem contact op met onze klantendienst op 016 980 108 of stuur een e-mail naar wijnservice@wijnbeurs.be. Zorg dat u in ieder geval de volgende informatie vermeldt: uw klantnummer, welke Wijn Service u heeft en in welke maand u een levering wilt overslaan. 

Kan ik een extra doos aan mijn levering toe laten voegen?
Jazeker, dat is mogelijk. Neem voor de 14e van de maand waarin uw Wijn Service uitgeleverd wordt contact op met onze klantendienst op 016 980 108 of stuur een e-mail naar wijnservice@wijnbeurs.be.

Hoe verzilver ik mijn kortingscode voor de Wijn Service?
Heeft u een kortingscode? Voer deze code dan in op het inschrijfformulier in het veld 'Actiecode invoeren'. De waarde van uw kortingscode wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+