Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Hoe werkt de Vatkorting?

Inschrijven voor het Vatencollectief betekent niet alleen dat uw Grand Cru kwaliteitswijnen reserveert, maar ook dat u deze bestelt aan een fractie van de prijs van de echte Grand Cru wijnen. Dit komt doordat de Wijnbeurs jonge wijnen selecteert van wijnboeren met goedkopere grond, maar wel met druiven met vergelijkbare eigenschappen.

Tevens profiteert u van vatkorting. Hoe meer vatruimte u reserveert, hoe meer korting u krijgt op het totaalbedrag van uw Vatencollectief bestelling.

Vatkorting

 
 

 

Omdat de prijzen van de Vatencollectief modellen per fles elk jaar verschillen hebben we een rekenvoorbeeld gemaakt. Hiernaast wordt uw totaalkorting berekend.

Uiteraard kunt u zelf uw eigen vatkorting samen stellen en andere modellen reserveren om voor deze korting in aanmerking te komen.

Pas nadat de winnende modellen bekend gemaakt zijn, worden ook de definitieve prijzen per fles bekend gemaakt. U schrijft zich pas dan definitief in voor het Vatencollectief.

* Dozen van 12 flessen
 

Voorbeeld


Mevrouw Boer bestelt samen met een vriendin 6 dozen*:
  • 3 dozen Model ‘Grand Cru Saint-…milion/Pomerol’
  • 1 doos Model ‘Amarone’
  • 2 dozen Model ‘Meursault’
In totaal is dat een ¼ vat. Vatkorting: § 48.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+