Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

20-puntensysteem en blinde proeverijen

Jaarlijks worden er meer dan 2000 wijnen geproefd door het vijfkoppige proefpanel. Al sinds 1976 selecteert de Wijnbeurs op basis van punten die worden toegekend tijdens blinde proeverijen. Zo beoordelen we een wijn niet op het mooie ch‚teau of de goede reputatie wijnboer, maar op de kwaliteit die in het glas zit. En dat proeft u!

Hoe gaat zo'n blinde proeverij precies in zijn werk? Bekijk hieronder de video:
 

Voor het 20-puntensysteem geldt dat een wijn met een score van 12 punten of minder wordt beschouwd als niet interessant. Tussen 13 en 14 punten middelmatig. Van 14 tot en met 16 punten als goed. Van 17 tot en met 18 punten spreekt men van zeer goede wijnen en van 19 tot en met 20 punten van buitengewoon.

Bij de Wijnbeurs worden alleen wijnen met 16 punten en meer geselecteerd. Hierdoor blijft de kwaliteit van de wijnen altijd op het gewenste hoge niveau en bent u zeker van de uitstekende kwaliteit. Mede daarom werken we met 100% proefgarantie op alle wijnen.


De evaluatie van de blindproeverij is gebaseerd op de volgende criteria:

Puntensysteem proefpanel

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+