Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

 

Privesfeer en gegevensbescherming


De Wijnbeurs hanteert een strict privacybeleid. Er mag bij de bezoekers van wijnbeurs.be geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens. In het privacystatement van wijnbeurs.be staat uitgebreid beschreven hoe wij omgaan met gegevens van onze bezoekers en wat u kunt doen als u bepaalde informatie niet wenst te verstrekken of wenst te ontvangen. Uw privacy is gewaarborgd!


Waarom verzamelt Wijnbeurs.be bepaalde informatie?
Wijnbeurs.be streeft ernaar de beste en meest complete aanbieder van wijn te zijn. Dit betekent dat wij meer willen bieden dan alleen het grootste aantal wijnsoorten. Wijnbeurs.be wil haar totale dienstenaanbod continu verbeteren, uitbreiden en aanpassen aan de specifieke wensen van haar klanten. Door het verzamelen van bepaalde gegevens brengen wij de voorkeuren en interesses van onze bezoekers in kaart. Hierdoor kunnen wij ons dienstenpakket en informatieaanbod zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.

Hierbij kunt u denken aan:
het aanbieden van diverse nieuwsbrieven, op maat gesneden naar een bepaald interessegebied;
het uitbreiden van Wijnbeurs.be met nog meer diensten en informatie;
het verschaffen van informatie, aangepast aan de voorkeuren van de gebruikers.


Welke persoonlijke informatie registreert Wijnbeurs.be en waarvoor wordt deze gebruikt?

Klantgegevens
Voor de verkoop van wijn heeft Wijnbeurs.be de naam en adresgegevens van de klanten nodig. Wijnbeurs.be gebruikt deze informatie voor facturatie van de geselecteerde wijn en, indien nodig, om contact met de klanten op te kunnen nemen. Deze gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

Alle persoonlijke gegevens zijn bestemd voor intern gebruik van De Wijnbeurs. Overeenkomstig de databeschermingsrichtlijn en de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer inzake persoonlijke gegevens, heeft u te allen tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen indien u niet langer informatie wenst te ontvangen omtrent deze activiteiten.

IP-adres
Een IP-adres is een unieke reeks getallen die een website of computer op het internet representeert. ADSL-gebruikers hebben een vast IP-adres, gebruikers van een analoog of ISDN-modem krijgen iedere keer dat zij inbellen een bepaald nummer toegewezen uit het IP-adressenbestand dat een provider tot haar beschikking heeft.

Verbruiksgegevens
Elke server (www, ftp, smtp, pop3, news- en chatservers) waar u inlogt, registreert gegevens over het verbruik, zoals de soort verbinding, het telefoonnummer (dit wordt niet gelogged als u een geheim nummer hebt), het IP-adres van de bezoeker, de in- en uitlogtijd (sessieduur) en de hoeveelheid informatie die verzonden wordt. Wijnbeurs.be gebruikt deze gegevens voor het achterhalen en oplossen van problemen met betrekking tot de verbinding, het plannen van de netwerkcapaciteit, het configureren van het platform en het voorkomen van misbruik. Anderzijds leveren deze gegevens informatie waarmee Wijnbeurs.be het dienstenpakket verder kan verbeteren.

E-mail
Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat Wijnbeurs.be de inhoud van e-mailberichten van haar klanten aan Wijnbeurs.be strikt geheim houdt. Voor het onderhoud van de servers die het mailverkeer verzorgen, is het noodzakelijk dat een kleine groep medewerkers van de Wijnbeurs, de beheerders, toegang heeft tot deze servers. Het is hen daarbij niet toegestaan om e-mailberichten te lezen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
De verzamelde informatie is eigendom van de Wijnbeurs.be. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om haar eigen dienstverlening aan de klanten en bezoekers te verzorgen. Uw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of verhuurd. Via Wijnbeurs.be zult u geen ongevraagd reclamedrukwerk of ongewenste e-mail van onbekende derden ontvangen. U kunt te allen tijde uw persoonlijke gegevens inkijken en/of wijzigen. Een verzoek hiertoe dient ingediend worden via de e-mail: contact@wijnbeurs.be

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+