Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Over de Wijnbeurs

Wij geloven in kwaliteit. De wijn in het glas, daar moet u enthousiast van worden. Vanuit het glas selecteren wij namelijk de wijn, niet het mooie ch‚teau of de excentrieke wijnboer. Een mooie bijkomstigheid, maar de inhoud telt. Bij de Wijnbeurs koopt u daarom altijd wijnen van goede kwaliteit.

We bezoeken wijnboeren en zoeken in hun kelder naar de meest interessante partijen wijn, proeven deze en beslissen of hij voldoet aan onze voorwaarden. Is de wijn bijzonder lekker en kunnen we deze voordelig aan u aanbieden? Ja? DŠn is dit een wijn die u bij ons kunt bestellen.
 

De Wijnbeurs in 5 antwoorden

 

1. Wat is de Wijnbeurs?

De Wijnbeurs is een online winkel voor wijnen met een uitgebreid assortiment op het gebied van rode wijnen, witte wijnen, rosť wijnen en champagne. De Wijnbeurs biedt meer dan alleen de verkoop van wijnen. U kunt bij ons ook terecht voor wijnabonnementen en het Vatencollectief. Wilt u nog net iets meer? Dan is het lidmaatschap iets voor u. Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en geniet van alle extra’s als lid. Lees meer over de lidmaatschappen.
  

2. Wanneer is de Wijnbeurs opgericht?

De Wijnbeurs is opgericht in 1976 door de broers, Hans, Piet en Paul Walraven. Twee jaar later sloot Franz Lampe zich hierbij aan. Het idee was om rechtstreeks wijnen te importeren van de beste producenten voor particulieren, zonder tussenkomst van andere partijen.

Voordat de wijn daadwerkelijk werd geÔmporteerd werd er blind geproefd. Een rij glazen werd neergezet en geproefd op kwaliteit. Achteraf werd bekend gemaakt welke fles bij welk glas hoorde. Een succes! Zo wordt alleen de beste wijn geselecteerd en dat doen we nog steeds.

De Wijnbeurs heeft met zijn directe en andere benadering de wijnmarkt opengebroken. Meer dan 100.000 liefhebbers zijn u voor gegaan en bestelden wijnen via deze weg. En nog steeds zijn wij onafgebroken op zoek naar interessante wijn, voor onwaarschijnlijk lage prijzen.
  

3. Hoeveel mensen werken er bij de Wijnbeurs?

Er werken meer dan 30 mensen bij de Wijnbeurs.
 

4. Waar is de Wijnbeurs gevestigd?

De kantoren van de Wijnbeurs zijn gevestigd nabij Lummen. Gezien de beperkte ruimte en de specifieke opslag die wijn vereist, is hier echter geen wijn verkrijgbaar. Deze bevindt zich in een centraal magazijn en wordt altijd rechtstreeks bij de consument geleverd.
 

5. Waarin onderscheidt de Wijnbeurs zich?

Altijd blinde selectie door ons proefpanel, 100% proefgarantie, compleet wijnassortiment en bekende grote wijnen voor stuntprijzen.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+