Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Grand Cru Modellen van het Vatencollectief

 
 
 
Model: 'Grand Cru St-Émilion'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Dit model wordt gemaakt van Merlot. Het eindresultaat is een fluweelzachte, ronde en romige wijn. Volop mollig rood fruit, mokka, toast en wat kruidigheid. De lagering op eikenhouten vaten zal natuurlijk waarneembaar zijn, maar nooit domineren. Precies zoals de grote wijnen uit Saint-Émilion en Pomerol worden gemaakt.
 
 
Model: 'Grand Cru Médoc'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Cabernet Sauvignon laat zich gelden in deze wijn. Diep donker en krachtig. Met een volle smaak van zwarte bessen, vanille en cederhout. Ontwikkelt zich ook uitstekend op de langere termijn door z’n stevige tanninestructuur.
 
Model: 'Super Tuscan'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Gemaakt van Merlot, Cabernet en Sangiovese, net als de grote Super Tuscans uit Bolgheri. Stevig en diep van smaak barstensvol vleeskersen, wilde bramen, donkere chocolade en een vleugje aardse truffel. De lagering op eiken zorgt voor een extra dimensie aan diepgang, vanille en structuur.
 
 
Model: 'Grand Vin de Meursault'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Net als de grote witte Bourgognes wordt de meest veelbelovende Chardonnay van de oogst niet alleen gelagerd op deels nieuw eiken, maar er ook op vergist. Met als resultaat een volle, fruitrijke wijn met rokerige weelde en een hint van vanille.
 
Model: 'Oude Knoest'

Prijsindicatie: ¤ 6,99 - ¤ 9,99 per fles.


Een complexe rode wijn van zéér oude stokken. Die slechts nog enkele glazen wijn per stok geven, maar van hoge kwaliteit.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+