Welkom wijnliefhebber!

Aanmelden Nieuwsbrief

Al 70.000 mensen gingen u voor!

Klantbeoordelingen

Contact

Wij streven naar een uitstekende dienstverlening, waarbij we u altijd de juiste wijn kunnen adviseren. Het geven van kwaliteitsservice is ons doel.

De Wijnbeurs is bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 14:00 uur. 

Telefoon: 016 980 108
E-mail: contact@wijnbeurs.be

Vestigings- en postadres:
Bosstraat 71 bus 3C
3560 LUMMEN

de Wijnbeurs NV      RPR Antwerpen, afdeling Hasselt      BTW BE 0452.083.148 

Contacteer ons


 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Hier staat alles uitgelegd over het retour sturen van uw wijn, levering, facturatie en nog veel meer. Kijk hier voor de veelgestelde vragen.

Verzendkosten
Bij de Wijnbeurs betaalt u voor het leveren van uw bestelling § 5,95, ongeacht het aantal dozen dat u bestelt. Het komt voor dat er geen verzendkosten worden verrekend bij speciale promoties. Dit zal duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld, alsmede de eventuele kortingscode die daarvoor gebruikt dient te worden. Uw wijn wordt de volgende werkdag veilig en snel geleverd door PostNL. Wij leveren uitsluitend in BelgiŽ.

Gratis Levering
Premium leden en leden genieten van voordelen bij de Wijnbeurs. Zo zullen alle wijnen gratis geleverd worden voor Premium leden. Als lid krijgt u uw bestelling gratis geleverd vanaf 18 flessen. Lees meer ...

Herroepingsrecht
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.  Download hier het modelformulier herroeping.


Wilt u meteen contact met ons opnemen? Vul dan het formulier hieronder in:

Uw naam:
Uw e-mailadres:*
Straat / Huisnummer:*
Postcode / Plaats:*
Klantnummer / bestelnummer: (optioneel)
Telefoon: (optioneel)
Gelieve aan te vinken om te bevestigen dat u een persoon bent.

Wijnbeurs maakt gebruik van reCAPTCHA om misbruik te voorkomen.
Uw bericht:*
 
Velden met * zijn verplicht.

100% Proefgarantie

De Wijnbeurs garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt uw wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.
Meer over proefgarantie...

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alles over ruilen & retouren, wijn leveren, lidmaatschappen en nog veel meer.

Naar veelgestelde vragen...

de Wijnbeurs

De online wijnwinkel waar u al jaren eenvoudig kunt wijn bestellen. Met ruim 40 jaar ervaring en ruim 40.000 trouwe leden, de nummer 1 voor al uw wijnwensen.

Meer over de Wijnbeurs...

Bel direct de klantendienst

Google+